nl de
  Heute vor 17:00 Uhr bestellt, heute auch noch versandt

Magnetische Einlegesohlen mit 10 Magneten - Größe 36 - 39 - Akupressur - Fußtherapie

Suchen Sie ein sicheres Mittel zur Gewichtsreduktion oder mehr Komfort für Ihre Füße? Diese Akupressur-Magneteinlagen enthalten 10 strategisch platzierte Magnete (5 pro Einlegesohle), die Reflexpunkte an Ihren Füßen stimulieren.

Artikelnummer:: AC-002246
Verfügbarkeit: Auf Lager
Lieferzeit: Vor 17:00 Uhr bestellt, Versand am selben Tag

Magnetische Einlegesohlen mit 10 Magneten - Größe 36 - 39 - Akupressur - Fußtherapie

Met deze acupressuur inlegzolen wordt de werking van de interne organen gestimuleerd voor een verbeterde vetverbranding en bloedsomloop. Massage van de reflexpunten kan vermoeidheid verminderen en zelfs je slaapkwaliteit bevorderen!

Deze Massage Magnetische Inlegzolen kunnen voor pijnverlichting van de voeten zorgen en je helpen je lichaam weer in balans te brengen. De vele ventilatiegaatjes zorgen ervoor dat uw voeten niet snel zweten en voorkomen voetgeur. De massagezolen zijn niet alleen ademend en comfortabel, maar ook makkelijk schoon te maken. Geschikt voor dames met maat 36 tot 39.

Acupressuur Magnetische Inlegzolen

✔ Massage van reflexpunten
✔ Bevordert bloedsomloop
✔ Stimuleert de vetverbranding
✔ Pijnverlichting
✔ Gemaakt van hoogwaardige siliconen
✔ Ademend en comfortabel
✔ Eenvoudig op maat (36-39) te knippen
✔ Eenvoudig te reinigen

De maat van deze inlegzool is eenvoudig te verstellen door het met een schaar aan de bovenkant bij te knippen. Meet de zool door je voet erop te leggen. Knip de zool vervolgens in de gewenste maat. Je kunt hiervoor de voorgedrukte lijn op de zool volgen.

Let op: niet geschikt voor zwangeren en mensen met een pace-maker

0 Sterne, basierend auf 0 Bewertungen
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »